Instructeur

Bert Offermans (1972) uit Noorbeek.
Bert is getrouwd  met Cindy en heeft 2 zonen Lars & Tim. Hij is werkzaam als Teamleider bij MediReva en is naast zijn muzikale activiteiten ook jeugdleider bij de jeugd van voetbalclub SNC’14 in Noorbeek.
Bert startte in 1982 zijn drumband opleiding bij de drumband van harmonie Berggalm uit Noorbeek bij Frans Muijres, later in 1983 volgde Bert zijn slagwerkopleiding bij muziekschool Kumulus in Valkenburg bij Henk Martens.
Sinds 1984 speelt Bert mee in de drumband van Berggalm uit Noorbeek en later ook bij het slagwerk van de harmonie o.l.v. Ben Essers.
In 1991 startte Bert zijn instructeursopleiding bij Kreato in Thorn waar hij eind 1993 zijn instructeursdiploma behaalde.
In 1994 ging Bert voor de eerste keer op bondsconcours met de jeugddrumband van Berggalm Noorbeek en werd Bert instructeur van de drumband van fanfare Sint Jozef uit Buchten, waar hij tot januari 2014 instructeur was.
In 1997 (tot heden) werd Bert instructeur van de drumband van schutterij Sint Brigida in Noorbeek.
In 2002 (tot heden) volgde hij Hans Croes op, die veel te vroeg overleed, als instructeur van zijn eigen drumband van Berggalm in Noorbeek.
Sinds 2007 (tot heden) is Bert tevens instructeur van de drumband van harmonie Sint Laurentius uit Bemelen.
Vanaf 1 november volgt Bert Roy van Wersch op als instructeur van de drumband van harmonie Walburga uit Amby.
Bert heeft inmiddels meer dan 60 maal deelgenomen aan concoursen, waarvan ruim 25 keer als instructeur. Maar hecht de meeste (muzikale) waarde aan lokale en publieksvriendelijke optredens waar de vereniging en hun achterban voorop staan!